lørdag 31. desember 2011

Åhåi,her var jeg....;)

Hmmmm,altså,blogg...jeg???
  Etter å ha tenkt litt frem å tilbake,så endte det altså med at det ble til det ja....
Litt skummelt kanskje....elsker å lese og å bli innspirert av alle de fantastiske bloggene som fins,det eneste jeg syns er kjedelig,er at det er så få som kommenterer.....ser liksom litt trist ut med masse fine bilder og tekster,og INGEN som "sier" noe......får håpe noen kan legge igjen en kommentar avogtilihvertfall hos meg......;)

Så...hvordan starter man en blogg da?? Skal jeg blogge det jeg har laget nå til jul?? Eller skal jeg begynne fra begynnelsen?? Altså et og et halvt år tilbake?? Har heldigvis tatt bilder hele veien av det meste jeg har sydd,så jeg har nok en del blogginnlegg klare ganske kjapt på nyåret:)

Jaja,begynner mitt aller første blogginnlegg med å vise mine to aller første syprosjekter! Lå noen netter å tenkte på noe sommerdresser jeg hadde lyst å sy til mine to søte små..... Hvordan skulle jeg få det til?? Hva slags stoff skulle jeg bruke?? Osv osv..... Det eneste jeg visste var at jeg skulle dra frem min fine symaskin som Mamma hadde kjøpt til meg,og at jeg skulle prøve meg på vaffelsøm som jeg hadde lest på "rom for dill og dall" at skulle visstnok være veldig enkelt......
Det endte med at jeg kjøpte et par lengder med gardiner på Kid,la de oppå noe dresser jentene hadde fra før.....klippe klippe,sy sy og vips så var jeg hekta og jentene hadde fått seg hjemmelaga klær:)
Sånn ble resultatene:)


Og med dette ønsker jeg meg selv velkommen inn i bloggverden,og ønsker alle(!!!!!!) mine lesere (anyone???????) et fantastisk godt nyttår:)

-Aina-
9 kommentarer:

 1. hei hei Aina!!
  Detta va moro!!!!
  blir kjempe moro å følge deg!!legger deg til følgelista mi med det samme"!!!!Herlige jenter i søte klær!!Du er god!!!!Skalvi ikke ha litt samsying snart???hadde vært moro!!!!
  ønsker dere ei fin nyttårfeiring!!klem elin:)

  SvarSlett
 2. Ooooooo.min første kommentar-Takk Elin;)
  Det hadde vært veldig gøy med litt samsying ja,så kan jeg snike til meg enda mer lærdom fra deg;)
  Ønsker dere også ei kjempefin feiring i kveld,så sees vi snart :)

  SvarSlett
 3. Dette var gøy.
  Lykke til med bloggen.
  Klem til dere alle fra mamma

  SvarSlett
 4. Jippi,min andre kommentar:)
  Takk Mamma:)
  Klem tilbake fra hele gjengen;)

  SvarSlett
 5. Enig blogge du:) velkommen t blogge land:)

  SvarSlett
 6. Ja æ ska kommentere! Du har jo talent! Glede mæ te å se flere sy-prosjekt! :)

  SvarSlett
 7. Takk takk,flott at du skal kommentere Birgitte,jeg trenger kommentatorer;)

  SvarSlett
 8. Hei. Godt nytt år, igjen. Takk for sist!

  Du er god Aina. Du skal ikke se bort i fra at jeg kommer med noen bestillinger etterhvert.

  Janne

  SvarSlett
 9. Hei, fant bloggen din via tråsnella, jeg blir så inspirert av andre bloggere, at jeg også selv opprettet min egen blogg nylig, litt skummelt, men litt moro også. Fine klær du syr! Lykke til videre med blogginga,kikker innom igjen senere!!

  SvarSlett